lørdag 13. desember 2008

Juleavslutning forum

Siste trening på forumet før jul, og tema jo agility hurrrra!
Og vi skulle gå hel bane for første gang på forumet i år, Merete mente det var en kl 1 bane fra Polen. Og jada nå skjønner jeg at nivået i andre land er høyere, for dette var mer en kl 2 bane her i Norge. Det var ikke valgfri inngang til tunnellen og ikke logisk heller, og det var bord med en vanskelig føring mot en serpentin. Først var det Pippi sin tur, og f i h f p tror du ikke hun hopper ved siden av hjulet det er mange måneder siden sist. Sklir av bordet og inn i port nr 2 på slalomen. Andre forsøk gikk litt bedre med at hun går inn i pinne nr2 på slalomen igjen faen er det mulig. Men resten av banene var perfekt nå, så er jo ganske fornøyd med siste runde.
Men fikk et tips av Merete hvordan trene på inngangen, baklengst kjedet det noen ganger og da fikk hun det til.
Så ja vi må nok trene agility i jula vi.
Azzi var også med hun gikk også gått en runde, og det var turbo det, hun trenger ingen motivasjon. Hun gikk en feilfri runde med bra felt, bordet var perfekt. Hadde muligens fått vegring på hinderet etter bordet, men jeg brukte feil arm så da kan jeg ha det så godt.
Kjempebra slalom og jeg kunne løpe fra henne, så hun går bra enda hun ikke trener om dagen.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.