lørdag 30. august 2008

Trening Forum

Det var første trening på forum for oss etter sommeren.
Det var lydighet med hopp over hinder som var tema i dag, og det trenger de begge så vi var med der en stund.
Azzi greide seg bra i dag, men som vanlig om dagen litt over motivert hehe.
Vi trente på momentet gå med kontakt mot hindre først, Azzi har jo så bra kontakt så ingen problem med det. Pippi er litt mer ukonsentrert i starten, men så skjønner hun hva vi skal og da får vi til noen bra. Hun har jo nettopp begynt med dette på kurset også, og har ikke de rutinene som Azzi enda. Så på Azzi koblet jeg sammen gå med kontakt og hopp og det gikk så bra, nå kan vi snart hele øvelsen. Vi har slitt litt med den, hun har hat god fremadsending(merkelig hehe)noe man ikke skal på denne øvelsen. Og noen ganger har hun hatt kontakt og selv om jeg sier hopp har hun gått butt i hindret flere ganger. Godt hun ikke er så nøye på det......
Så måtte vi jo innom Ag også, og tenkte at Azzi skulle få trene på starten som vi på disket i Hønefoss. Og akkurat som det ikke gikk bra nå, ikke morro når det fungerer på trening og ikke i konkurranser. Trente litt på starte også, og tunnell passeringer.
Pippi var også motivert for ag i dag, surret litt til å begynne med her også. Men vi fikk til en knall bra runde på den siste kombinasjonen. Trente også litt slalom og vippe.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.