torsdag 13. mars 2008

Trening

Jipppppi i dag var vi på trening med stovner og skulle teste om ryggen til Azzi holdt, hun har ikke trent noe særlig på ca 5 mnd. Men i det siste har vi sett at hun har begynt å hoppe over ting når vi er på tur, noe hun har vegret seg for når hun har vært dårlig i ryggen.
I dag var jeg veldig spent, og vi satte ned hindrene på mellom når Azzi skulle gå. Det var full fart over hindrene og hun gikk ikke under eller vegret seg for å hoppe, når vi gikk feil og skulle begynne på nytt tok hun likegodt noen på vei tilbake. Treningen gikk det så som så med men det var heller ikke så viktig nå, det var at nå går det fremover og vi kan begynne å trene igjen. Og når jeg ikke er redd og følger med på henne hele tiden, for å se om hun får vondt kommer det til å gå bedre.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.