lørdag 15. mars 2008

Trening

Trening med lundqvist hadde med både Azzi og Pippi.
Azzi har jo vært 5 mnd uten så veldig mye trening så hun var klar, men nå hun har så mye energi så skal hun alt på en gang. I dag var det stå under marsj på programmet og det passet dårlig.... hva skal vi ikke trene agility? Så skulle vi shape inn stå under marsj som da blir en helt ny øvelse, de skulle tenke selv, og belønne tilfeldig stopp. Men Azzi trodde vi trente prøve og feile og da kom hele reportoaret og stå er noe vi har slitt en del med også. Men hun skjønte etterhvert at å det er stå hun er ute etter å trene og da gikk det mye bedre. Så fikk hun trene litt ag etterpå fin belønning hehe...

Pippi skjønte dette mye fortere enn azzi og hun har jeg jo ikke trent inn stå under marsj med enda bare stå. vi skulle begynne med å få kontakt med hunden foran, og hun søker jo kontakt med en gang så det gikk fort, så skulle vi bevege oss bakover og få de til å følge med kontakt det var heller ikke noe problem, så skulle de gå og stoppe på eget initiativ og sette på stå og belønne. Dette gikk også fint for Pippi, her går det fort framover.

Ja har ikke helt blitt vant med å trene med to hunder enda, men synes det gikk rimelig greit.
Det er jo to veldig forskjellige hunder å trene. Azzi har mye motor og er så ivrig at det renner over innimellom og da skulle vi vel ha trent litt ro. Pippi som er rolig og som jeg tror at ikke har lyst til å trene men jeg har vel funnet ut at det bare er hennes måte å jobbe på.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.