søndag 16. november 2008

Oppvisning med troppen på Hundelivsmessa

Så var det tid for oppvisning igjen, og med tanke på at vi har trent 2 ganger i høst så var det spennende.
På lørdag var Pippi med på dogwalk og viste fram moter for hund, også skulle vi være med på agility oppvisning for Stovner hundeklubb.
Agility i går gikk ganske bra men det var veldig glatt og hun skled rett inn i port to på slalomen et par ganger. Men det rettet jeg opp og det blir liv i publikum av sånt, vi fikk applaus og jeg hørte noen si stakkars hun sklir jo. Så det var bare gøy og fint å se at hun takler at det står hunder og masse folk rundt. I dag satte vi opp en bane og det var ingen kl 1 bane, men vi tok utfordringen og satset alt. Det gikk vel ikke så bra, men uansett vi fikk jo til både noen vanskelige svinger og høyre slalom. Og om ikke noe annet var det fin trening.
Azzi var med i oppvisningstroppen og det gikk veldig fint, når Azzi er motivert så er alt gøy og det går kjempebra. Var litt usikker på skateboardet for det var teppe, men det var som sagt veldig glatt så det gikk kjempefint.
Så jeg er veldig fornøyd med begge hundene i dag, og fornøyd med at vi i troppen var så flinke!!!

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.