lørdag 14. februar 2009

Lenge siden sist!

Det har vært en stund siden sist. Forrige helg var det Moelv, vi var med som tillskuere og filmteam. Så kjedelig å ikke få gå, og det var veldig fine klasse 1 baner men sånn er det bare!
Nå er Pippi i fin form igjen, hun halter ikke lenger og har fått lov til å gå litt løs de siste dagene.
Vi har fått time hos Thoresen på tirsdag til begge, så det blir spennende å se hva han sier.
Azzi har jo ikke trent agility siden hun var der sist, så får vi se om hun har noen låsninger nå?
Hun er jo helt turbo i skogen og hopper over alt mulig, men det er noe annet på banen og tøffere underlag.
Pippi halter som sagt ikke lenger, og det virker som hun er i god for igjen. Men jeg ville at Thoresen skulle ta en sjekk så det ikke er noe mer, nå har jo hun også trent en stund så greit å gå over ryggen også. Sist hun var der som var i sommer så var hun den friskeste hunden som hadde vært der på lenge.
I dag har vi vært på forumet å trent, og i dag var temaet lineføring!
Først en runde med hele øvelsen for å se hva som trengs å trene på.
Azzi måtte være instruktør hund i dag for å vise hele øvelsen med kommandering, og hun gikk råbra. Herregud vi har jo trent mye på det at hun går for langt fram og skjevt, men det var bare litt for langt fram i dag. Så da trente vi på det med henne, også holdt setter hun seg litt for langt fram. Men for en framgang, så trening hjelper!!
Pippi har ikke kommet så langt, men gjorde det også bra i dag. Trente på svinger, og beholde kontakt når vi går fra holdt.
Så det var en vellykket trening som vanlig på forumet :)

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.