søndag 1. februar 2009

Treningshelg

På lørdag startet vi med forumet, og der var det være her på programmet.
På hellerud var det utstilling, og en del biler hadde sperret porten til A hallen så da skiftet vi treningssted til høgskolen. Så da var det et nytt sted, og en del nye hunder som var med denne gangen. Jeg trente med begge hundene, men det er utrolig hvor klar Azzi er om dagen hun har fullt fokus på meg. De klarte ikke å finne noen forstyrrelser til henne så jeg fikk satt grenser, de forsøkte med tørrfisk, hoppende mennesker, løpende mennesker og barn med boller. Hun skulle ikke la seg lure, modern var kulest "hallo" vi skal jo trene. Pippi er også blitt veldig flink på være her, satte grense en gang og da vika ikke hun fra meg noe mer nei. Hun forsøkte vi tørrfisk, møter på tur og løpende hun imot.
Azzi var jo så flink at hun ble forstyrrelse for de andre hundene, og løp imot de når de skulle gå være her. Så da fikk vi trent på innkalling også, pluss at noen holdt henne igjen når jeg går (det er ikke populært). Hun enser ikke den andre hunden hun løper forbi, farer som en prosjektil til meg.

Så dro vi hjem en tur for å varme oss noen timer, for så å ta en tur på Hellerud å trene agility.
Vi fokuserte på slalom innganger med porter, fremmadsending og felt i går.
Og det gikk kjempefint, hun takler portene veldig bra enser de ikke lenger.

I dag dro vi også ned en tur for å trene agility, fokuserte på slalom innganger er også i dag.
Og når vi kom hjem tok Ingar de med seg ut i skogen på tur, så det er ei som er rimelig sliten i dag.
Det blir en trening til før Moelv så får vi håpe det går bra i helga.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.