torsdag 27. mars 2008

Trening Stovner

Så er det trening igjen, bare to dager siden sist.
I dag var det er grei ag kombinasjon som jeg synes gikk greit, men har blitt satt litt tilbake.
Det er det samme som sist, problemer med starten hun vil ikke sitte eller stå igjen.
Og i dag gikk hun under noen hindre, vil ikke presse henne til å hoppe når hun gjør dette nå.
Lar henne styre dette selv en stund, Jan Tore mener hun gjør dette fordi jeg kommer for langt foran og at jeg må være tettere på ja ja ikke lett dette. Men enda lar jeg henne styre og så får vi heller se seinere. På den andre kombinasonen gikk hun også uder noen hindre, så da ga jeg meg for i dag. Er spent på lørdag da skal vi ta testen og ikke gøy hvis hun går under hindrene der.

Pippi var også med i dag, fikk litt miljøtrening i dag også. Hun er en helt annen hund i hall C enn i hall A, selv om det er hunder som bjeffer og førere som roper. Da kan vi trene kontakt og div øvelser uten at hun reagerer på det som er rundt. I hall C kryper hun mer, men regner med at det gir seg når hun skjønner at det ikke er noen som setter grenser. Hvis hun ikke er under komando har hun veldig lyst til å løpe etter de som er i banen. Hiver seg rundt i båndet og napper etter koblet, da øker stress nivået en smule hehe. Vi trente litt dekk, stå og sette seg, jeg er utrolig imponert av henne i dag jeg kunne gå rundt omkring på alle øvelsene og nesten tvers over hallen uten at hun reiste seg jippi. Det var bra med så mange forstyrrelser.

1 kommentar:

Tone Granaas sa...

Skal være hall A hun kryper mer!!!

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.