onsdag 1. oktober 2008

Agility VM 2008 Finland

Dette har vært en utrolig helg, med masse bra agility og masse trivelige mennesker.
Annikken og jeg dro tidlig torsdag morgen, flyet gikk halv sju. Og vi klarte nok å holde alle på flyet våkne, ingen av oss er særlig glade i å fly og vi klarer jo ikke å holde kjeft lenge av gangen.
Vi sjekket in på hotellet og gikk på shopping, før vi skulle se på Norge trene i hallen.
Vi kom akkurat tidsnok til å se de trene, og den første runden var det noen stressa førere og som igjen førte til stressa hunder på banen. Men de tok seg fort inn og vi fikk se masse bra også, og det lovet godt for dagene framover. Og vi ble med landslaget på hotellet deres og spiste middag, og koste oss utover kvelden.
Alle resultater kan ses her:http://voittaja.kennelliitto.fi/EN/agilitywc2008/results/Agility+World+Championships+2008.htm
Det var ikke samme stemningen som på Hamar, men vi klarte jo å lage litt liv vi også og danset og heiet hele helga.
Helgens høydepunkt var jo søndag, finalen til stor.
Jan Egil og Cirkus lå på 26 plass og krabbet seg helt opp til 2 plass. Det var helt rått å sitte å se på at en etter en forsvant. Jan Egil ble bare hvitere og hvitere i ansiktet, etterhvert som det ble færre og færre igjen. Så GRATULERER TIL JAN EGIL OG CIRKUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den kvelden ble vi igjen med landslaget og spiste middag og koste oss utover kvelden og det ble seint. Og formen var vel ikke helt på topp på veien hjem.
Vil takke alle som gjorde at dette ble en uforglemmelig tur. Særlig Annikken alltid kult å dra på tur sammen med deg.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.