tirsdag 17. februar 2009

Time hos Thoresen

Så har vi vært hos Thoresen igjen!
Pippi hadde nok fått en større skade enn først antatt, han sa at muskelsenen hadde fått seg en skikkelig trøkk (strekk). Og at det var bra at jeg kom med henne, hvis vi bare hadde begynt å trene igjen kunne skaden ha blitt mye værre. Det er som han sa en skade som vi tror blir fortere bedre enn den gjør, det vil ca seks uker før en sånn skade er bra igjen. Men han ville at vi skulle trene, men kortere økter, færre økter og ikke full høyde. Det er viktig at hun fortsetter å trene for at hun ikke skal stivne. Men det blir ikke noen konk i Tønsberg på oss.
Han behandlet henne med Dermojet (et apparat som injiserer alle typer væsker, på høyre bein)
Så satte han en nål på høyre bakbein som satt i ca 10 min.
Nå skal vi ta det med ro i to dager så skal vi gå igang med forsiktig trening igjen.

Azzi har som sagt ikke trent agility siden sist vi var det, men hun hadde låsninger bak i ryggen enda. Så han behandlet henne også med det samme men på andre punkter.
Hun har alikevell en kjempe bedring fra første gang hun var der, da hun hadde låsninger fra nakken og nedover hele ryggraden.
Begge har fått ny time 31 mars.

Får meg til å undre litt over alle de agility hundene rundt omkring, hvordan behandling får de?
Det er mye vi eiere ikke ser, og hvis man går til en vanlig veterinær får man rimadyl og beskjed om å ta det med ro i 10 dager.
Veit at vi kommer ivertfall til å ta med begge hundene til kontroll hos Thoresen innimellom.

1 kommentar:

Renate sa...

Du har fått en utfordring:)

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.