mandag 25. mai 2009

Nannestad/Eidsvoll 2009

Stevne igjen og nå kunne det bare gå en vei og det var oppover for Pippi og meg :)

Hopp lørdag: Veldig fin kl 1 bane, og ser også nå at kl 1 banene i Kristiansand var noe for seg selv. Takk til Jan Egil som hjalp meg i Briefingen. Fire hopp og rett i slalomen ikke noe for Pippi hun bremser ikke og tar ingangen men detter ut på pinne nr 2. Vi får vel også et riv, er ikke sikker blander sammen løpene litt. Men ender med 10 feil og rot i systemet til arrangør gjør at vi blir satt opp med 0 feil. Og ikke har de hengt opp resultat liste heller så jeg får ikke sjekket den, men jeg blir ropt opp som vinner. Vinne med 10 feil nei det kan vel ikke stemme, å joda får jeg besked om er riktig. Men etter en stund må jeg levere fra med 1 pl og rosetten, greit nok jeg viste jo at jeg hadde 10 feil så det gikk fint. Selv om jeg synes det er blitt litt mye rot med resultater i det siste.
Så vi endte på en 8 pl til slutt, men faktisk med best tid selvom jeg måtte ta henne tilbake i slalomen. Hvis tiden var riktig da?
ilbake når hun bommet

Ag lørdag: Igjen en fin bane av Magne Alden, men igjen slalomen grrrrrr.
Kunne klart oss med 5 feil, men jeg dro henne ikke langt nok tilbake når hun bommet første gangen. Så vi fikk 2 vegringer på slalomen og igjen 10 feil, er det mulig ingen god slalom dag for oss. Vi endte på 3 pl.

Lag lørdag: I dag var det Annikken, JanTore, Jenni og meg på laget, også i den rekkefølgen og den er grei for meg. Annikken disker i slalomen, ikke vanlig av Kazan å gjøre det.
Jan Tore husker ikke hvor feilene kom men endte med 15 feil samme med Jenni 15 feil. Så til slutt oss med riv på siste hinder og 5 feil. TeamSpirit endte på 5 pl.

I Åpen hopp gikk Jan Tore med Pippi og hun var vel ikke helt på nett første gang hun går med andre enn meg også. Men igjen tullet hun med slalomen, så at JT ble rimelig irritert.

De andre: JanTore tok en 3 pl i ag tror jeg, Annikken fikk vel 3 pl i åpen hopp. Tror også at Jenni vant hopp 3.

Søndag: Hoppbanen var en bane uten slalom, pølse eller tunell, merkelig!!!!
Tok feil av startnr og mange som ikke møtte, så starten kom litt overaskende på meg. Og før jeg startet tenkte jeg at å faan hvor var nr 9 og nr 13, og det lovet jo ikke bra:((
Uansett så gjorde vi et knallløp, men jeg kom ikke dit jeg skulle på tredje siste hinder og kom med et johhoo og da slapp Pippi ned beina og reiv nest siste hinder.
Men det ble napp og 5 pl, sånn er det når føreren svikter!

Det gjorde hun også i ag løpet som hadde med bord og jeg startet henne på 1, har vist litt dårlig tid som vanlig jeg :((( Hadde jo 10 feil fra før så ingen krise.

Lagløpet søndag:Jenni, Annikken, Meg og Jenni ( da JanTore hadde skadet hund).
Jenni gikk feilfritt med den ene og disket med den andre så tror jeg Annikken hadde 10 feil og jeg hadde 5 feil(er ikke sikker) men vi endte med 15 feil, 2pl og NM kvalikk.

Åpen hopp søndag: Jan Tore gikk igjen med Pippi og hun tullet enda en gang i slalomen men det holdt med en gang og resten gikk bra.
Annikken vant åpen hopp Grattis !!!!

Må begynne å skrive notater så jeg husker alt riktig.

Takk til Alle for en super agility helg :)))))))

3 kommentarer:

Renate sa...

Gratulerer med napp og greier, kjempe bra:)

Tone Granaas sa...

Takk for det:)Og hadde hun ikke tullet så mye med slalomen i helga, kunne det blitt flere napp:o

Unknown sa...

Bare hyggelig å kunne huse dere, kom gjerne igjen. Katta var litt skeptisk riktig nok. Godt det ikke er han som bestemmer:)

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.