søndag 20. april 2008

Agility kurs Lundqvist med Pippi

Ja det var nest siste kursdag på Lundqvist.
Hadde div stasjoner i dag også, først var det hjulet og det hadde vi på onsdag også så det gikk kjempefint. Så var det vippa igjen da den er ikke så kul, og det er ikke for at hun er redd men vill ikke være på den for lenge. Må nok jobbe mye med den framover, og ikke ha for dårlig tid.
Så hadde vi stige og møne med felt trening, på feltet begynner å sitte med bånd da. Og ned feltet begynte vi med i dag, satte henne med to av og to på. Det gikk greit, men må nok også jobbe med dette mye framover. Hun går veldig greit over begge hindrene og det er bra.
Så hadde vi tre hindre etterhverandre og skulle bakomkjede(ta siste hinder først, så to hindre, og til slutt alle tre. Det var pølsa, lengde og hopp, gikk greit men fikk litt skjevt hopp på lengden.
Vi skulle trene på føring i dag og det var tre hoppe hindre etterhverandre, nå skulle vi forlengstkjede( første hinder først, så to, så tre). Jeg satte henne igjen og førte med armen og når vi var over siste hinder skulle vi bruke her for å få kontakt. Kjempe bra Pippi!!!!
Vi trente også på slalom i dag synes det går bra, da vi har trent mye på dette hjemme.
Begynte å trene inn venstre i dag også på samme måte som høyre, så nå har vi mye å trene på.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.