tirsdag 29. april 2008

Arendal

Pippi og jeg ble med de andre til Arendal, og for en helg det ble.
Tror urskauen fikk noen bra resultater, det ble mange bra løp. Synes Annikken og Kazan har gjort sine beste løp på lenge i helga, og han er en helt annen hund enn før det har nok noe med at de har trent på mye annet enn agility også. Jan Tore og Ludvig hadde også noen bra løp, men han merker nok at han har kommet i kl 3 i ag vanskeligere baner og mer fart må nok til. Men Ludvig har blitt utrolig flink, og de trenger bare noen justeringer så får de nok snart til feilfrie løp. Pippi var med for miljøtreningen og det gikk fint vi var jo mange hunder sammen og hun går fint med både små og store. Hun vil hilse til Chico og si takk for mange fine løpeturer hehe.
Vi trente også en del og hun brydde seg ikke mye om de rundt seg da, hadde fullt fokus på meg.
Men når det går hunder i banen som bjeffer blir hun helt vill og da må vi trene ro, så der ser jeg at det er bra vi er med å trener på dette.
Så takk for en fin men slitsom(skjønner ikke hvorfor hehe)helg til alle sammen !!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

Annikken sa...

Hei Tone!
Takk for koselig kommentar! :-) Godt at all treningen lønner seg! :-)
Sees kanskje i kveld, skal prøve å komme å se på dere, og ta noen bilder!

Klem fra Annikken

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.