tirsdag 1. april 2008

Azzi hos Thoresen

Ja nå har vi vært hos Thoresen, og nå var det siste behandling hvis det ikke skjer noe.
Han mener hun har blitt fin i ryggen men hun har en svakhet der, og mente at hvis hun hadde vært et menneske hadde hun blitt 50% ufør. Han var vel alikevel ikke sikker på om det var det beste for henne å slutte å trene agility, men det var noe jeg måtte avgjøre som så hvordan det utartet seg på trening. Men han var enig med meg at det er mulig at hun blir værre av enkelte ting på trening og det har jeg sett på henne når hun hopper. Blir det for mye hopp så vegrer hun seg ved å gå under, men hun kan fint gå en bane innimellom tror jeg. Så nå blir det en lang pause, også skal hun dit om ca et halvt år igjen for å se hvordan det utvikler seg. Så etter det kan vi se om vi kan gå litt agility igjen, men det blir på et lavere nivå enn vi har gjort til nå.

3 kommentarer:

Annikken sa...

Hei Tone!
Hva skal man si?? Jeg skulle gjort mye for å få henne frisk igjen... Det er så trist at en så flott hund blir skadet.. Men kanskje du kan prøve igjen i sommer, men trening en gang annenhver uke, maks en gang i uka??... Det er ikke lett det her, det vet jeg.. Men nå har du Evita om du vil, også har du jo et fremtidig håp, lille Pippi...
Uansett, så har du alltid oss:-)

Klem fra Annikken, slafs fra Evita og Kazan..

Annikken sa...

Nytt navn til Pippi: Pippi langbein:P

Annikken sa...

Eller Pippi hengeøre:P

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.