mandag 2. juni 2008

Oslo hunde show
I helga har det vært Oslo hunde show, jeg jobbet fredag og lørdag.

Her står Fredrik å koser med hundene, han var kun med fredag. Pippi fikk også en tur oppi valpegrinna, der trivdes hun godt og Fritz henger i manken hennes her. Pippi synes sheltier og små hunder er kulest å leke med, det er ikke mange bc hun trives å leke med. Hun fikk hilse på Tess og Shiva til Hilde og Bjørn på fredag og det gikk fint. Anine var også med Fredag og jobbet i kafen sammen med Emma.

På søndag var Annikken og jeg på språkkurs hos Lundqvist, og det er som vanlig veldig spennende. Han er jo utrolig flink og de fikk filmet mange møter, så det blir gøy å se de på torsdag.

Vi hadde sol og bare sol i hele helga så det er nok mange solbrente hundefolk i dag hehe. Men det ble en fin helg, med masse jobbing og mange trivelige folk.

Ingen kommentarer:

Pippi på kurs i Karlstad

Pippi på kurs i Karlstad

er dette er bc som satser, eller har hun lært av onkel Kazan

I belive i can fly

17 mai Hurra!

17 mai Hurra!
Vi står å venter på Fredrik og barnetoget, det går faktisk kjempefint å ha med tre hunder ut å se på toget. Kazan er på besøk ! Men han er så vant til oss så han oppfører seg eksemplarisk. Pippi sin første 17 mai og hun står helt inntil toget som om hun hadde gjort dette tusen ganger. Hun overasker stadig til å være så myk så skal hun hilse på alle og hun takler mer enn jeg hadde trodd.